Wedding & Zo
Wedding & Zo Gouda, trouwen, ceremoniemeester, bruiloft, workshop

 Ontstaan Wedding & Zo

Hoe is Wedding & Zo ontstaan?

Als eigenaar van bruidswinkel Bruid & Zo, is het een eer dat ik advies mag geven over de belangrijkste outfit ooit voor een bruid: haar bruidsjurk! Wanneer een Bruid bij Bruid & Zo een pasafspraak heeft, geef ik veel advies over de bruidsjurk, de lingerie, het haar, de schoenen enz.

Ik merk tijdens een pasafspraak  dat bij het plannen en organiseren van een droombruift, veel komt kijken en het kiezen van een bruidsjurk is daar maar een klein onderdeel van!
Trouwen doe je als het goed is maar één keer en dus is het onbekend terrein voor een bruidspaar en is hulp en advies van een professional geen gek idee toch?!

Daarom ben ik eind januari 2015 gestart met de vakopleiding Professioneel Weddingplanner en heb ik in september 2016 mijn diploma behaald!

Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan en ik wil die kennis met jullie delen!!

Het geven van advies, brainstormen, creativiteit en meedenken is mijn kracht. Ik geniet van elke stap in weddingplanner land!

Ik ben een enthousiaste creatieve duizendpoot die meeleeft met mijn bruiden en bruidsparen.
Als weddingplanner sta ik in dienst van het bruidspaar, houdt het bruidspaar zelf de touwtjes in handen en vorm je een team!

Ik wil jullie heel graag helpen!

Ik sta voor jullie klaar!

Mijn levensmotto: Carpe Diem!!

adviesgesprek, trouwen, Gouda, Weddingplanner Gouda, ceremoniemeester, bruiloft, workshop